Gå til hovedindholdet Gå til undermenuen

Gratis adgang til de tidligere års materialer til U-landskalenderen

Her kan du finde masser af gratis undervisningsmateriale fra Danida om forskellige lande – som alle er helt klar til brug.

U-landskalenderens materialer til 2013-2023 ligner meget dette års materiale. De er stadig aktuelle, og både PDF-bøger, opgaver, film, websites og øvrige materialer ligger gratis og parat til brug på nettet. Til nogle af årene fås de trykte bøger stadig.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites for U-landskalenderen, hvor du finder de komplette materialer. Hvert år er der fokus på et nyt land - og hvert år har en god forfatter skrevet årets bog.

Materialerne for 2013-2023 minder i deres form på mange måder om det nye for 2024 om Uganda. De er stadig både fuldt ud aktuelle og brugbare. For hvert år ligger der stadig en komplet hjemmeside med masser af gode opgaver, film og andre materialer. Det hele er klar til brug for både dig og eleverne. På enkelte af årene kan man dog ikke længere lave f.eks. fotohistorier, fordi web-teknikken har ændret sig.

Også bøgerne ligger gratis til brug på hvert års hjemmeside. For nogle år kan du også stadig bestille et trykt klassesæt eller enkeltbøger.

Materialerne fra 2012 og årene før havde en meget anderledes form. Til nogle af disse år fås der stadig trykte bøger i Danidas webshop. Til nogle af de år kan der også bestilles særlige opgavehæfter, men de rummer betydeligt færre og meget enklere opgaver end nu. Der findes heller ikke længere websites fra 2012 og tidligere.

Bestil tidligere års bøger i Danidas webshop

Bestil klassesæt nu

Trykt klassesæt 200 kr.
(Pris ekskl. moms)

  • 30 elevbøger
  • 2 lærervejledninger
  • Adgang til app og web

Bestil trykt klassesæt

Bestil gratis PDF-klassesæt

Se elevbogen fra 2023

Sidste års elevbog giver dig et godt indtryk af, hvordan den nye udgave for 2024 er indrettet og fungerer – selv om alt indholdet bliver nyt.

Elevbogen fra 2023

Se lærervejledning fra 2023

Sidste års lærervejledning giver dig et godt indtryk af, hvordan den nye 2024-udgave vil fungere – selv om indholdet selvfølgelig bliver helt nyt.

Lærervejledning fra 2023

Del på Facebook